• امروز : پنج شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۰
  • برابر با : 11 - رمضان - 1442
  • برابر با : Thursday - 22 April - 2021

آغازمرحله دوم بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی

  • کد خبر : 7730
  • ۳۱ تیر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۴
آغازمرحله دوم بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی

به گزارش پاتاق نیوز، ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بر اساس برنامه ریزی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت مقرر است مرحله دوم “مطالعه ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد در کشور” از ابتدای مرداد ماه سال جاری توسط تیم‌های منتخب تعیین شده معاونت بهداشتی در سطح مناطق […]

به گزارش پاتاق نیوز، ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بر اساس برنامه ریزی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت مقرر است مرحله دوم “مطالعه ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد در کشور” از ابتدای مرداد ماه سال جاری توسط تیم‌های منتخب تعیین شده معاونت بهداشتی در سطح مناطق شهری و روستایی استان کرمانشاه اجرا شود.
وی بیان کرد: در این مطالعه کارشناسان تغذیه با کارت شناسایی از طرف مرکز بهداشت شهرستان به در منازل خانوار‌های تعیین شده مراجعه کرده و نسبت به تکمیل پرسشنامه خانوار، توزین مواد غذایی مصرفی و اندازه گیری شاخص‌های تن سنجی اقدام می‌کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مرحله اولین این طرح در دی ماه سال ۹۷ انجام شد.

لینک کوتاه : http://pataghnews.ir/?p=7730
  • 139 بازدید

برچسب ها

مطالب مشابه