به گزارش پاتاق نیوز، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان با محوریت انعقاد تفاهم نامه و راه اندازی مرکز مهارت آموزی دیدار و گفتگو کرد
در این دیدار یاور محمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه بر ایجاد مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی در محل دانشگاه تأکید کرد و این مهم را در راه تسهیل ارائه خدمات آموزشی و مهارتی به دانشجویان مثمرثمر دانست و افزود : استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل آموزشی طرفین می تواند موجب افزایش بهره وری و تسریع در اجرای تفاهم نامه منعقده شود .
جهانشیر امینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه نیز در این دیدار با استقبال از انعقاد تفاهم نامه و مثبت دانستن اجرای دوره های مهارتی گذشته، خواستار گسترش روابط فی مابین در راستای توانمندسازی مهارتی و شغلی دانشجویان شد .