به گزارش پاتاق نیوز، فرمانده انتظامی استان از انهدام باند سارقان قطعات خودرو و کشف ۳۸ فقره سرقت خبر داد.
سردار “علی اکبر جاویدان” اظهار داشت: به دنبال وقوع چند فقره سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو روبه روی بیمارستان آیت الله طالقانی، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: ماموران کلانتری ۲۲ بهمن با انجام کارهای اطلاعاتی و استفاده از شگردهای پلیسی، موفق به شناسایی اعضای ۴ نفره یک باند شده و در عملیاتی ضربتی، ابتدا سرکرده این باند و سپس ۳ عضو دیگر آن را دستگیر کردند.
سردار جاویدان تصریح کرد: متهمان دستگیر شده در بازجویی ها علی رغم انکارهای اولیه، در نهایت به ارتکاب ۳۸ فقره سرقت اعتراف کردند.
رئیس پلیس استان کرمانشاه همچنین از معرفی هر ۴ سارق دستگیر شده به دستگاه قضائی و صدور احکام لازم خبر داد.
وی در پایان، دستگیری سارقان و کشف سرقت های صورت گرفته در سریعترین زمان ممکن را از مهمترین اولویت های پلیس عنوان کرد.