برداشت طلای زرد واقعی در زمینهای کرمانشاه
- کد خبر : 6391
- ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲
به گزارش پاتاق نیوز، کیوان کاشفی عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه از لحاظ شرایط اقلیمی، زمینه مطلوبی برای تولید نخود در استان کرمانشاه وجود دارد، گفت: فرآوری در زمینه استفاده از نخود انجام نمیشود و این در حالی است که آرد نخود، کمپوت، سورتینگ در اندازه های مختلف و بسته بندی نخود را […]
به گزارش پاتاق نیوز، کیوان کاشفی عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه از لحاظ شرایط اقلیمی، زمینه مطلوبی برای تولید نخود در استان کرمانشاه وجود دارد، گفت: فرآوری در زمینه استفاده از نخود انجام نمیشود و این در حالی است که آرد نخود، کمپوت، سورتینگ در اندازه های مختلف و بسته بندی نخود را میتوان در استان تولید کرد و انجام داد.
رضا حق پرست نیز اظهار کرد: نخود محصولی با ارزش غذایی بالاتر از گوشت است که در شرایط دیم تولید میشود و نیاز آبی کمی دارد و در شرایط خشک اقلیمی کشور میتواند محصولی بسیار پرفایده در سبد غذایی مردم باشد.
سید اکبر میربیگی نیز اظهار کرد: وضع ممنوعیت صادرات نخود کاری کارشناسی نیست که حتی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز با این اقدام موافق نیست و وزارت جهاد کشاورزی با اتخاذ این تصمیم موجب شده کشاورزان انگیزه خود را برای تولید نخود از دست بدهند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی کرمانشاه نیز لغو صادرات نخود را موجب رونق کشاورزی و اشتغال دانست و از تلاش رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه برای لغو ممنوعیت صادرات نخود در ستاد تنظیم بازار کشور خبر داد.
لینک کوتاه : http://pataghnews.ir/?p=6391
- 295 بازدید