• امروز : یکشنبه - ۲۸ دی - ۱۳۹۹
  • برابر با : 4 - جماد ثاني - 1442
  • برابر با : Sunday - 17 January - 2021

توصیه‌های بهداشتی ذبح دام در عید قربان

  • کد خبر : 10773
  • ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸
توصیه‌های بهداشتی ذبح دام در عید قربان

به گزارش پاتاق نیوز، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، توصیه‌های بهداشتی برای ذبح دام در عید قربان ارائه کرد.  این توصیه‌های بهداشتی بدین شرح است:– دام را از میادین تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری نمایید– ترجیحا کشتار دام را در کشتارگاه‌های […]

به گزارش پاتاق نیوز، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، توصیه‌های بهداشتی برای ذبح دام در عید قربان ارائه کرد.

 این توصیه‌های بهداشتی بدین شرح است:
– دام را از میادین تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری نمایید
– ترجیحا کشتار دام را در کشتارگاه‌های تحت پوشش دامپزشکی انجام دهید
– از سلامت دام توسط دامپزشک اطمینان حاصل نمایید، در غیر اینصورت خطر انتقال عامل بیماری به ذابحین در صورت ابتلا به بیماری در دام و ویا عدم رعایت بهداشت فردی وجود دارد
– افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود
– گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ساعت در دمای ۴درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود
– جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ساعت نگهداری در دمای ۴درجه سانتی گراد، مصرف شود
– به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید
– از محل‌هایی که اقدام به کشتار غیر مجاز دام می‌نمایند گوشت خریداری نکنید
– از مصرف جگر و سایر امعاء واحشاء دامی که فاقد مجوز‌های دامپزشکی می‌باشند جداً پرهیز کنید
– در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی یا سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرید.

لینک کوتاه : http://pataghnews.ir/?p=10773
  • 51 بازدید

برچسب ها

نوشته های مشابه