به گزارش پاتاق نیوز ، رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:خوشبختانه در شبانهروز گذشته هیچ مورد فوت در اثر ابتلا به کرونا در استان کرمانشاه نداشتیم.
مهدی محمدی ، اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ مورد بیمار مثبت بستری مبتلا به کرونا شناسایی شده اند و جمع موارد مثبت بستری به ۳ هزار و ۴۷۰ نفر رسید.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۲۳۱ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند، گفت: خوشبختانه در شبانهروز گذشته هیچ مورد فوت در اثر ابتلا به کرونا در استان کرمانشاه نداشتیم.
رئیس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:در حال حاضر جمع موارد فوت از ابتدای اپیدمی تاکنون ۵۱۲ نفر رسیده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای شروع اپیدمی تا کنون در استان ۱۰ هزار و ۶۰۸ نفر بستری و ۹ هزار و ۸۷۵ نفر نیز بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند.
محمدی در پایان، خاطرنشان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۳ بیمار جدید در بیمارستانهای استان بستری شده و ۴۵ نفر نیز پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدهاند.