به گزارش پاتاق نیوز، مدیر گروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: کرونا تا زمانی که به طور قطعی واکسن و داروی مشخص آن اعلام نشود، همراه ما است.
سارا شاهآبادی امروز با اشاره به کاهش آمار مبتلایان سرپایی و بستری به بیماری ویروس کرونا در استان، اظهار داشت: با تلاش دانشگاه علوم پزشکی و همراهی مردم آمار مبتلایان پایین آمده، ولی به هیچ عنوان نباید فکر کنیم کرونا تمام شده است.
وی ادامه داد: کرونا تا زمانی که به طور قطعی واکسن و داروی مشخص آن اعلام نشود، همراه ما است، تا آن زمان استفاده از ماسک، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و پرهیز از حضور در اجتماعات تنها راه پیشگیری از آن است.
تاثیر استفاده از ماسک در مقابله با کرونا
مدیر گروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید بر استفاده از ماسک برای همگان، به نتیجهای از تحقیقات سایت مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای آمریکا اشاره و بیان کرد: طبق این تحقیقات، دو عامل در ابتلا به کرونا نقش دارد یکی، تعداد ویروسهای کرونا که وارد بدن میشود و دیگری مدت زمانی که با فرد ناقل در ارتباط هستیم.
وی تصریح کرد: این دانشمندان اعلام کردهاند، یک هزار ویروس که وارد بدن شود فرد مبتلا به کرونا میشود حال آنکه با یک عطسه فرد ناقل ۲۰۰ میلیون ویروس منتشر میشود، اگر فرد ناقل فقط صحبت کند هر دقیقه ۲۰۰ ویروس وارد محیط میکند و اگر تنها نفس بکشد ۲۰ تا ویروس وارد محیط میکند، اینجاست که اهمیت استفاده از ماسک مشخص میشود.
شاهآبادی، ماسک سه لایه جراحی را مناسبترین ماسک برای استفاده همگان دانست و گفت: این نوع ماسکها بین سه تا هشت ساعت قابلیت استفاده را دارند.
وی در استفاده از ماسک N95، گفت: استفاده از این ماسک در مراکز درمانی توصیه میشود معمولا از پنج تا هفت لایه تشکیل شده که کاملا از ورود ویروس جلوگیری میکند.
شاهآبادی در پایان از مردم خواست از ماسکهای سوپاپدار که به اشتباه فیلتردار گفته میشود استفاده نکنند چون تنفس یکطرفه ایجاد میکند و تمام قطرات تنفسی را به احتمال اینکه هر کس درکنار ما است ناقل است، به بیرون رها میکند.