اجرای برنامه صفر عملیاتی در ۵ استان؛ بررسی توان امدادونجات

  • ۰۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۴
اجرای برنامه صفر عملیاتی در ۵ استان؛ بررسی توان امدادونجات

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از اجرای هم‌زمان برنامه ساعت صفر عملیاتی در ۵ استان کشور با هدف ارزیابی توان عملیاتی و سنجش میزان آمادگی شبکه امدادونجات کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پاتاق نیوز، محمدحسین کبادی، با اشاره به اجرای هم‌زمان برنامه ساعت صفر عملیاتی در ۵ استان کرمانشاه، کردستان، زنجان، همدان و لرستان، گفت: این برنامه با هدف بررسی میزان آمادگی نیروهای عملیاتی، ارزیابی توان پاسخ‌گویی در شرایط اضطراری و سنجش عملکرد تیم‌های تخصصی جمعیت هلال‌احمر در پنج استان به‌صورت هم‌زمان اجرا می‌شود.

وی افزود: در فاز نخست این برنامه، آمادگی تیم‌های تخصصی بر اساس چک‌لیست‌های عملیاتی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. تیم‌های واکنش سریع، توانا، امدادونجات کوهستان، سیلاب، اسکان اضطراری،لجستیک،ارتباطات رادیویی و مراکز عملیات اضطراری EOC از بخش‌های مشارکت‌کننده در این ارزیابی هستند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر تصریح کرد: بررسی آمادگی نیروها، تجهیزات و ظرفیت‌های پشتیبانی، میزان انطباق عملکرد تیم‌ها با برنامه ملی پاسخگویی جمعیت هلال احمر و در چارچوب طرح ها و الزامات عملیاتی و شناسایی نقاط قوت و زمینه‌های نیازمند بهبود، از محورهای این برنامه است.

کبادی خاطرنشان کرد: اجرای ساعت صفر عملیاتی، زمینه ارزیابی دقیق‌تر آمادگی شبکه امدادونجات و ارتقای هماهنگی بین بخشی میان تیم‌های تخصصی را فراهم می‌کند و می‌تواند در افزایش سرعت و کیفیت پاسخ‌گویی به حوادث و شرایط اضطراری در هر جغرافیا و ساعتی از شبانه روز با مخاطرات و تهدیدات پیش فرض نقش مؤثری داشته باشد.

لینک کوتاه : https://pataghnews.ir/?p=2708

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.